Problems registering at AoCZone?
You can try resending activation email. If that doesnt work you can send an email here. If you forgot your password click here.
 Main Menu

 ForumsSearch »

 War is Coming

 Legends United

 Arabian Conquest

 Top Experts League #4

 Masters of Arena 2

 SteelSeries BO5

 AoC Recorded Games

 AoE2HD Recorded Games

 AoFE Recorded Games

 Major Past Tournaments

 Auto downloadedFind »

 Users currently online
Members (33)
»  Monk_
»  robo
»  Shaw
Guests (89)

 AoC Clans Add yours »

 Links

 Ads

AOK + AOC Widescreen patch

AoC game updates and patches, secure and improve your gameplay
Advertisement from Google 
 

AOK + AOC Widescreen patch

Postby  pokazeny_vysavac » Mon Apr 08, 2013 10:15 am

yet another widescreen patch for AOE2 with support for AOK, may be useful for AOKers on GameRanger

supported versions:
- AOK 2.0a
- AOC 1.0c

WARNING FOR USERS USING VOOBLY:
Voobly client is quite an intrusive application. Voobly is rewriting your game's executable with its own version, no matter you have original executable file or patched file, that's why I recommend you to backup your patched executable so you don't need to patch it everytime you switch between Voobly and GameRanger, or just single-player mode.

Download: http://aoe2wspatch.googlecode.com/
Screenshot: https://aoe2wspatch.googlecode.com/git/ ... 66x768.png
 pokazeny_vysavac
 
Posts: 46
Joined: Oct 07, 2010
 
 

Re: AOK + AOC Widescreen patch

Postby  BugA_the_Great » Tue Apr 09, 2013 9:39 pm

Another great work, thanks! =)
Approved and moved to "Patches".
Image
 BugA_the_Great
Admin
 
Posts: 3361
Joined: Mar 13, 2010
Location: Bor, Serbia
Age: 29
 1514 (47%)
 

Re: AOK + AOC Widescreen patch

Postby  pokazeny_vysavac » Fri Apr 12, 2013 3:11 pm

Updated to fix some bugs.

Just to mention, I have just implemented the stretching algorithm, the rest is made by the community around.
 pokazeny_vysavac
 
Posts: 46
Joined: Oct 07, 2010
 

Re: AOK + AOC Widescreen patch

Postby  Little_Sparrow » Sat Apr 13, 2013 3:25 pm

will it support reso higher than 1366x768? and please explain about the exe backup thing...in detail..!
 Little_Sparrow
 
Posts: 12
Joined: Sep 27, 2012
 

Re: AOK + AOC Widescreen patch

Postby  BugA_the_Great » Sat Apr 13, 2013 8:34 pm

^^ It will support resolution as high as your graphics card/monitor allows. As you mentioned 1366x768, I might conclude that you play on laptop and that it is its highest native resolution - if so, then no, no software patch would make it higher than 1366x768 on a monitor (laptop) that can support only up to 1366x768 pixels. It`s a hardware limitation, not software - if you would like a higher resolution, then you`d need a new monitor that supports it.
Image
 BugA_the_Great
Admin
 
Posts: 3361
Joined: Mar 13, 2010
Location: Bor, Serbia
Age: 29
 1514 (47%)
 
Advertisement from Google 
 

Re: AOK + AOC Widescreen patch

Postby  Little_Sparrow » Sat Apr 13, 2013 10:22 pm

lol i use 1920x1080 and i dont get to know how to make it possible to use this reso at gr! :)
 Little_Sparrow
 
Posts: 12
Joined: Sep 27, 2012
 

Re: AOK + AOC Widescreen patch

Postby  BugA_the_Great » Sat Apr 13, 2013 10:44 pm

Ah, why did you mention 1366x768 then? :D You should be able to use 1920x1080 in-game, have you tried it?
Image
 BugA_the_Great
Admin
 
Posts: 3361
Joined: Mar 13, 2010
Location: Bor, Serbia
Age: 29
 1514 (47%)
 

Re: AOK + AOC Widescreen patch

Postby  Little_Sparrow » Sat Apr 13, 2013 10:54 pm

well lets forget 13xx x 7xx i can! i can use this reso at voobly and not at gr ^^....becuase at voob i got option fro force the desktop reso...and at gr i have to use the widescree...which i cant do ! am i clear? :)
 Little_Sparrow
 
Posts: 12
Joined: Sep 27, 2012
 

Re: AOK + AOC Widescreen patch

Postby  BugA_the_Great » Sat Apr 13, 2013 10:59 pm

Ok, let`s see - you use this patch to patch the game, then you start GR, and you still can`t get you highest resolution (1920x1080), is that the problem?
 BugA_the_Great
Admin
 
Posts: 3361
Joined: Mar 13, 2010
Location: Bor, Serbia
Age: 29
 1514 (47%)
 

Re: AOK + AOC Widescreen patch

Postby  Little_Sparrow » Sat Apr 13, 2013 11:01 pm

i did not use this one by now...becuase i dont know about the backup for executable path...as the provider mentioned! so i am just clearing the things out....what kind of backup do i have to make? and how (in case i use this patch)
 Little_Sparrow
 
Posts: 12
Joined: Sep 27, 2012
 
 
Next

Return to Patches

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Legend: Global moderators, News posters, Tournament moderators