Problems registering at AoCZone?
You can try resending activation email. If that doesnt work you can send an email here. If you forgot your password click here.

MoA5: We are keeping 5.6

Moderators:  GmanStreams,  Kigo,  kc_Ereon

Advertisement from Google 
 

Re: MoA5: Moving to 5.7 in the next round

Postby  kw1k000000 » Fri Jan 26, 2018 8:23 pm

  26 Jan 2018, 18:58 GMT » TriRem wrote:
To be entirely clear, today was kind of a mess but things are sorted out and WK 5.6 is now rated. You can keep playing on WK Patch 5.6 and games will still be recorded.


Considering this does it make sense to change balance patch mid tournament?
ImageAll hail, the king of aoc! Image

Tyrant_DauT
 kw1k000000
 
Posts: 594
Joined: Feb 18, 2015
 1703 (53%)
 

Re: MoA5: Moving to 5.7 in the next round

Postby  MembTV » Fri Jan 26, 2018 9:59 pm

  26 Jan 2018, 18:58 GMT » TriRem wrote:
To be entirely clear, today was kind of a mess but things are sorted out and WK 5.6 is now rated. You can keep playing on WK Patch 5.6 and games will still be recorded.


great job, finally got it, thanks man.
Enjoy with my streams there!!!!

http://www.twitch.tv/membtv
User avatar
 MembTV
 
Posts: 571
Joined: Aug 17, 2011
 

Re: MoA5: Moving to 5.7 in the next round

Postby  kc_Ereon » Fri Jan 26, 2018 10:25 pm

  26 Jan 2018, 18:58 GMT » TriRem wrote:
To be entirely clear, today was kind of a mess but things are sorted out and WK 5.6 is now rated. You can keep playing on WK Patch 5.6 and games will still be recorded.


With this new information that GMan probably isnt aware of yet, he may reconsider.
User avatar
 kc_Ereon
 
Posts: 229
Joined: May 20, 2013
 1622 (52%)
 

Re: MoA5: Moving to 5.7 in the next round

Postby  julgoR » Sat Jan 27, 2018 2:28 am

most people seemed to like the change to the new balance...
 julgoR
 
Posts: 11
Joined: Jan 27, 2018
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  GmanStreams » Sat Jan 27, 2018 1:15 pm

We are keeping 5.6 now that the rating/recording issue has been fixed. Thanks alot TriRem :D
Image
User avatar
 GmanStreams
 
Posts: 1200
Joined: Feb 16, 2016
Location: Netherlands
Age: 22
 
Advertisement from Google 
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  teutonic_tanks » Sat Jan 27, 2018 1:25 pm

????

So MoA will go on with 5.6, while kinda everyone already updated to 5.7? This way half voobly will have the old 5.6 and the other half the new 5.7. Nice chaos.
 teutonic_tanks
 
Posts: 1962
Joined: Mar 30, 2013
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  GmanStreams » Sat Jan 27, 2018 1:30 pm

  27 Jan 2018, 12:25 GMT » teutonic_tanks wrote:
????

So MoA will go on with 5.6, while kinda everyone already updated to 5.7? This way half voobly will have the old 5.6 and the other half the new 5.7. Nice chaos.


You only need to switch the mod for moa5 games. So i dont know what chaos youre on about?
Image
User avatar
 GmanStreams
 
Posts: 1200
Joined: Feb 16, 2016
Location: Netherlands
Age: 22
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  TheViper » Sat Jan 27, 2018 1:33 pm

Well, the only issue I see is having to jump between balance changes. But there's only a couple of weeks left I suppose, so it should be okay.
<Tim_ would like to be your friend. Accept the request>

http://twitter.com/TheViperAOC
http://www.twitch.tv/tyrant_theviper
http://www.youtube.com/user/TheViperAOC/
http://www.facebook.com/TheViperAOC
User avatar
 TheViper
Expert Player
 
Posts: 3766
Joined: Jan 31, 2010
 2501 (71%)
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  bulletchen » Sat Jan 27, 2018 1:37 pm

  27 Jan 2018, 12:33 GMT » TheViper wrote:
Well, the only issue I see is having to jump between balance changes. But there's only a couple of weeks left I suppose, so it should be okay.


Well still better than change the balance mid of the tourney imo.
 bulletchen
 
Posts: 839
Joined: Sep 22, 2013
Age: 25
 1834 (50%)
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  teutonic_tanks » Sat Jan 27, 2018 1:45 pm

  27 Jan 2018, 12:30 GMT » GmanStreams wrote:
  27 Jan 2018, 12:25 GMT » teutonic_tanks wrote:
????

So MoA will go on with 5.6, while kinda everyone already updated to 5.7? This way half voobly will have the old 5.6 and the other half the new 5.7. Nice chaos.


You only need to switch the mod for moa5 games. So i dont know what chaos youre on about?


The thing is if ppl wanna practice with it outside the tourney they will have to change back to 5.6 and if ppl wanna spec those games, they will have to switch too and once they wanna play games, then you will have the chaos.

Ty Gman
 teutonic_tanks
 
Posts: 1962
Joined: Mar 30, 2013
 
 
PreviousNext

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Legend: Global moderators, News posters, Tournament moderators