Problems registering at AoCZone?
You can try resending activation email. If that doesnt work you can send an email here. If you forgot your password click here.

MoA5: We are keeping 5.6

Moderators:  GmanStreams,  Kigo,  kc_Ereon

Advertisement from Google 
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  Lavie_Head » Sat Jan 27, 2018 1:49 pm

Changing back to 5.6 does not work for me since i installed 5.7. What should i do to change back?
<[Frantic]Whoop> less strawberry

[0:53:41] Gary: thank, you being sux too makes me feel better

<No_Re_I_Go_Eat_> i was sleepy
<No_Re_I_Go_Eat_> then i see vinch vs ruit
<No_Re_I_Go_Eat_> NOT SLEEPY ANYMORE
User avatar
 Lavie_Head
Moderator
 
Posts: 1719
Joined: Nov 30, 2011
 1941 (50%)
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  edie » Sat Jan 27, 2018 1:50 pm

well, I didnt get why release was during a tournament, it's not like they can't control at what date they release 5.7 ? Its a 1k$+ tournament, should be easy to work together to avoid release in middle of it. I hope in the future this wont happend again
<CGA_Cataclysm lost>
<DraCoNT won>
<http://www.voobly.com/match/view/16923183>
<PMR_Keif> Metal give me your account, I know how to calm this lizard

[20:00] [Frantic]SOBIGDIAO says:
U KING


[14:21] poZ_edie says:
do u have facebook?
[14:21] poZ_Tammy says:
i dont play this game ..
 edie
Top 1v1 player
 
Posts: 4049
Joined: May 09, 2013
Age: 21
 2242 (56%)
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  Jupe » Sat Jan 27, 2018 1:52 pm

Imo better decision to keep the old patch for tournament and not change mid-tournament.
Would be very unprofessional to change patches mid-tournament especially without heads-up.
Last edited by  Jupe on Sat Jan 27, 2018 3:25 pm, edited 1 time in total.
[22:42]<___fury> is hard playing with spy's on team speak and watching game.
[22:43]<___fury> now 4:30 spec delay
User avatar
 Jupe
 
Posts: 818
Joined: Jul 09, 2012
 1883 (49%)
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  klavskisLV » Sat Jan 27, 2018 2:29 pm

  27 Jan 2018, 12:49 GMT » Lavie_Head wrote:
Changing back to 5.6 does not work for me since i installed 5.7. What should i do to change back?

Reinstall the 5.7, but in "old patch" select 5.6 and done.
[18:02]<[_SY_]Yo__> up klav
[18:02]<[_SY_]Lyx> 1
[18:02]<[_SY_]Lyx> up
 klavskisLV
 
Posts: 186
Joined: Aug 01, 2016
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  klavskisLV » Sat Jan 27, 2018 2:29 pm

  27 Jan 2018, 12:50 GMT » edie wrote:
well, I didnt get why release was during a tournament, it's not like they can't control at what date they release 5.7 ? Its a 1k$+ tournament, should be easy to work together to avoid release in middle of it. I hope in the future this wont happend again

Yeah, kind of weird, but i still think keeping 5.6 makes more sense than jumping to 5.7, a lot of people don't even know a 5.7 exists and had balance changes..
[18:02]<[_SY_]Yo__> up klav
[18:02]<[_SY_]Lyx> 1
[18:02]<[_SY_]Lyx> up
 klavskisLV
 
Posts: 186
Joined: Aug 01, 2016
 
Advertisement from Google 
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  Lavie_Head » Sat Jan 27, 2018 3:24 pm

  27 Jan 2018, 13:29 GMT » klavskisLV wrote:
  27 Jan 2018, 12:49 GMT » Lavie_Head wrote:
Changing back to 5.6 does not work for me since i installed 5.7. What should i do to change back?

Reinstall the 5.7, but in "old patch" select 5.6 and done.

this does not work
it is still 5.7 when i launch the game on voobly
<[Frantic]Whoop> less strawberry

[0:53:41] Gary: thank, you being sux too makes me feel better

<No_Re_I_Go_Eat_> i was sleepy
<No_Re_I_Go_Eat_> then i see vinch vs ruit
<No_Re_I_Go_Eat_> NOT SLEEPY ANYMORE
User avatar
 Lavie_Head
Moderator
 
Posts: 1719
Joined: Nov 30, 2011
 1941 (50%)
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  robo » Sat Jan 27, 2018 4:30 pm

  27 Jan 2018, 12:50 GMT » edie wrote:
well, I didnt get why release was during a tournament, it's not like they can't control at what date they release 5.7 ? Its a 1k$+ tournament, should be easy to work together to avoid release in middle of it. I hope in the future this wont happend again


Did anyone ask MS/FE to delay the release?
User avatar
 robo
Moderator
 
Posts: 4409
Joined: Dec 12, 2011
Location: Australia
Age: 23
 1703 (50%)
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  klavskisLV » Sat Jan 27, 2018 5:49 pm

  27 Jan 2018, 14:24 GMT » Lavie_Head wrote:
  27 Jan 2018, 13:29 GMT » klavskisLV wrote:
  27 Jan 2018, 12:49 GMT » Lavie_Head wrote:
Changing back to 5.6 does not work for me since i installed 5.7. What should i do to change back?

Reinstall the 5.7, but in "old patch" select 5.6 and done.

this does not work
it is still 5.7 when i launch the game on voobly


Change the "mod" from "wololkingdom" to WK 5.6" (you do this on game lobby)
[18:02]<[_SY_]Yo__> up klav
[18:02]<[_SY_]Lyx> 1
[18:02]<[_SY_]Lyx> up
 klavskisLV
 
Posts: 186
Joined: Aug 01, 2016
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  Dovahkiin4e201 » Sat Jan 27, 2018 6:25 pm

ty indecisive Gman :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 Dovahkiin4e201
 
Posts: 102
Joined: Nov 13, 2017
 

Re: MoA5: We are keeping 5.6

Postby  GmanStreams » Sat Jan 27, 2018 6:39 pm

  27 Jan 2018, 17:25 GMT » Dovahkiin4e201 wrote:
ty indecisive Gman :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


well with all this shit, what to do :roll:
Image
User avatar
 GmanStreams
 
Posts: 1200
Joined: Feb 16, 2016
Location: Netherlands
Age: 22
 
 
PreviousNext

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Legend: Global moderators, News posters, Tournament moderators