Problems registering at AoCZone?
You can try resending activation email. If that doesnt work you can send an email here. If you forgot your password click here.

Delay when building Help!

Take part in AoE2HD discussions, share strategies and gaming experience
Advertisement from Google 
 

Delay when building Help!

Postby  blizzopop » Tue Jul 04, 2017 9:18 pm

Hello All,

I have been having frustrating problem and I wonder if anyone is having the issue and has a solution. When I try to build something, there is always a few second delay before I can place the building. For example, right at the beginning of the game, when I hotkey to build a house, I see the graphic but it takes a few seconds before I can place the house. I can click like four or five times before it gets placed. This delay also happens when I try to click on a unit production building and build a unit out of it. I don't think it's lag because it happens on one player and it's always the same delay. Arg, it's really frustrating. Help! I don't think it's the connection with other people's servers because the delay is the same on single player and it is always the same in matchmaking games. hmmm, any other ideas
 blizzopop
 
Posts: 5
Joined: Jul 04, 2017
 
 

Re: Delay when building Help!

Postby  kw1k000000 » Tue Jul 04, 2017 9:24 pm

HD or vanilla AOC?
ImageAll hail, the king of aoc! Image

Tyrant_DauT
 kw1k000000
 
Posts: 594
Joined: Feb 18, 2015
 1713 (54%)
 

Re: Delay when building Help!

Postby  blizzopop » Tue Jul 11, 2017 12:17 am

The AOE II HD edition
 blizzopop
 
Posts: 5
Joined: Jul 04, 2017
 
 

Return to General AoE2HD Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Legend: Global moderators, News posters, Tournament moderators

cron