Problems registering at AoCZone?
You can try resending activation email. If that doesnt work you can send an email here. If you forgot your password click here.
 Main Menu

 ForumsSearch »

 King of the Desert

 Masters of Arena 5

 Escape Gaming

 Polaris Series

 AoC Recorded Games

 AoE2HD Recorded Games

 AoFE Recorded Games

 Major Past Tournaments

 Users currently online
Members (37)
»  _4u_
»  ACCM
»  Manu
»  Zoso
Guests (91)

 AoC Clans Add yours »

 Links

 Auto downloadedFind »

 Ads

WololoKingdoms Version 2.6 released!

Take part in AoE2HD discussions, share strategies and gaming experience
Advertisement from Google 
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  Top_Shot » Wed Sep 20, 2017 9:11 am

Is it possible to play games if I dont have the RotR DLC.
I mean will the mod work or will it only work for those who have exactly the same game as I do? Also, the last time I installed wololokingdoms it messed up my hotkeys and couldnt fix it. Hence deleted it and went back to the game I own apart from steam.
So, how to keep my current hotkeys and still be able to play wololokingdoms on voobly.
my wife was happy when zone closed, 10 years after we still here... and i have a other wife 111 - bonniprince
 Top_Shot
 
Posts: 194
Joined: Sep 05, 2013
Age: 31
 
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  robo » Wed Sep 20, 2017 9:20 am

When you download the mod everyone gets a Forgotten, AK and AoR mI'd, so if you are missing some expansions you will only get the ones that are applicable.

Therfore everyone else who has at least that expansion can also play with you buy will obviously be missing the content from missing expansions.

Whether people want to play with only some expansions is another matter.
User avatar
 robo
Moderator
 
Posts: 4237
Joined: Dec 12, 2011
Location: Australia
Age: 22
 1697 (50%)
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  derpina276 » Wed Sep 20, 2017 5:24 pm

Hey i am not sure if this is the place to ask but is there a way to change my hotkey for the siege tower? it seems to get reset to the standard key which interferes with another hotkey of mine.
 derpina276
 
Posts: 77
Joined: May 02, 2016
Location: Netherlands
 1726 (50%)
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  Influenza » Wed Sep 20, 2017 11:19 pm

  20 Sep 2017, 16:24 GMT » derpina276 wrote:
Hey i am not sure if this is the place to ask but is there a way to change my hotkey for the siege tower? it seems to get reset to the standard key which interferes with another hotkey of mine.

Not sure but I put the siege tower hotkey on my mouse for easy access
StressedOut: u guys are like husbandry and wife
 Influenza
 
Posts: 1632
Joined: Jul 07, 2011
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  T-West » Wed Sep 20, 2017 11:32 pm

  20 Sep 2017, 16:24 GMT » derpina276 wrote:
Hey i am not sure if this is the place to ask but is there a way to change my hotkey for the siege tower? it seems to get reset to the standard key which interferes with another hotkey of mine.

I believe that in WK, Turtle Ships are now created with the Longboat hotkey, which frees up the Turtle Ship hotkey. And now the Turtle Ship hotkey is used for Genitours and Siege Towers.
User avatar
 T-West
 
Posts: 71
Joined: Feb 02, 2014
 
Advertisement from Google 
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  edie » Thu Sep 21, 2017 1:44 am

  18 Sep 2017, 09:57 GMT » Ator wrote:
  17 Sep 2017, 22:19 GMT » poZ_edie wrote:
ty!! is there a mod we can use for monk to look like in aoc ? in WK they so ugly :oops: i dont even want to make them :?

you're the ugly here novato

If one UU were looking like you, I would play CBA with it all the days :oops:
<Game invitation has been sent to [Frantic]CL_>
[16:28] [Frantic]CL_ says:
2,baby ,i go sleep i love you


[20:00] [Frantic]SOBIGDIAO says:
U KING


[14:21] poZ_edie says:
do u have facebook?
[14:21] poZ_Tammy says:
i dont play this game ..
 edie
Top 1v1 player
 
Posts: 3812
Joined: May 09, 2013
Age: 20
 2335 (56%)
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  IvIaximus » Thu Sep 21, 2017 6:38 am

Is there any way to implement this (https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... earchtext=) to WK? IT ads some really nice details so whole set fits much better in game.
Last edited by  IvIaximus on Thu Sep 21, 2017 3:32 pm, edited 1 time in total.
Emin:
Not going to write one page down to explain how nonsense evolution is. lol
---
[19:10]<BielySokol>What happen?
[19:15]<+[ByT]Poxo> sorry, **** up start and cat starting throwing up in the table
---
[17:01] +[_SY_]Fengxin_ says:
wp maya
 IvIaximus
 
Posts: 3249
Joined: May 16, 2010
Age: 27
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  Top_Shot » Thu Sep 21, 2017 10:32 am

  20 Sep 2017, 08:20 GMT » robo wrote:
When you download the mod everyone gets a Forgotten, AK and AoR mI'd, so if you are missing some expansions you will only get the ones that are applicable.

Therfore everyone else who has at least that expansion can also play with you buy will obviously be missing the content from missing expansions.

Whether people want to play with only some expansions is another matter.


Thanks for the info robo.
Any tips on how to get my current hotkey setup to wololokingdoms? I did it the last time never worked.
my wife was happy when zone closed, 10 years after we still here... and i have a other wife 111 - bonniprince
 Top_Shot
 
Posts: 194
Joined: Sep 05, 2013
Age: 31
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  RoR_BzH » Sat Sep 23, 2017 12:50 am

There is an issue with hotkeys on Win7, no matter what option I select, hotkeys get erased

Solved it by copying *.hki file from Steam\steamapps\common\Age2HD\profiles
to Age of Empires II\Voobly Mods\AOC\Data Mods\WololoKingdoms
User avatar
 RoR_BzH
 
Posts: 2833
Joined: Jun 11, 2008
Age: 32
 1960 (55%)
 

Re: WololoKingdoms Version 2.6 released!

Postby  T-West » Sat Sep 23, 2017 2:27 am

  21 Sep 2017, 05:38 GMT » IvIaximus wrote:
Is there any way to implement this (https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... earchtext=) to WK? IT ads some really nice details so whole set fits much better in game.

Yes, you can check out the independent architecture mod: http://www.voobly.com/gamemods/mod/858/WK-Architectures-showcase
Or if you just want the Magyar architecture, you can use this mod: http://www.voobly.com/gamemods/mod/857/IA-WK-Magyars-Gwotyng-Buildings
User avatar
 T-West
 
Posts: 71
Joined: Feb 02, 2014
 
 
PreviousNext

Return to General AoE2HD Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Legend: Global moderators, News posters, Tournament moderators