Problems registering at AoCZone?
You can try resending activation email. If that doesnt work you can send an email here. If you forgot your password click here.

Introducing Age of Empires II HD To TC Conversion Tool

Take part in AoE2HD discussions, share strategies and gaming experience
Advertisement from Google 
 

Re: Introducing Age of Empires II HD To TC Conversion Tool

Postby  Rorarimbo » Thu Feb 08, 2018 5:42 am

What is even a TC in this case? 111
 Rorarimbo
 
Posts: 310
Joined: Jan 10, 2016
Location: Bulgaria
Age: 35
 
 

Re: Introducing Age of Empires II HD To TC Conversion Tool

Postby  r0b0v » Thu Feb 08, 2018 8:10 am

  08 Feb 2018, 04:42 GMT » Rorarimbo wrote:
What is even a TC in this case? 111


TC = The Conquerors here
 r0b0v
 
Posts: 18
Joined: Jan 22, 2018
 

Re: Introducing Age of Empires II HD To TC Conversion Tool

Postby  dodageka » Thu Feb 08, 2018 9:00 am

How does this work with playing on voobly - can a player using this tool and a player having userpatch play together?
 dodageka
 
Posts: 32
Joined: Jan 29, 2018
 

Re: Introducing Age of Empires II HD To TC Conversion Tool

Postby  Slaiter » Thu Feb 08, 2018 9:44 am

This patch is not a change for userpatch, it's like another HD compatibility patch to be able to play aoe2HD in Voobly but with different settings / advantages
User avatar
 Slaiter
 
Posts: 34
Joined: May 15, 2017
Age: 25
 

Re: Introducing Age of Empires II HD To TC Conversion Tool

Postby  dodageka » Thu Feb 08, 2018 10:18 am

  08 Feb 2018, 08:44 GMT » Slaiter wrote:
This patch is not a change for userpatch, it's like another HD compatibility patch to be able to play aoe2HD in Voobly but with different settings / advantages


How I understood it you either install userpatch or this new tool? Or do you use both at the same time? If it is one or the other, can people that have userpatch play with people that have this new tool?
 dodageka
 
Posts: 32
Joined: Jan 29, 2018
 
Advertisement from Google 
 

Re: Introducing Age of Empires II HD To TC Conversion Tool

Postby  TriRem » Thu Feb 08, 2018 10:21 am

Long story short, this patch installs UserPatch for people that only have HD, so they can play on Voobly and with other people that have UserPatch.
 TriRem
 
Posts: 63
Joined: Dec 13, 2015
Location: France
Age: 22
 

Re: Introducing Age of Empires II HD To TC Conversion Tool

Postby  dodageka » Thu Feb 08, 2018 11:49 am

  08 Feb 2018, 09:21 GMT » TriRem wrote:
Long story short, this patch installs UserPatch for people that only have HD, so they can play on Voobly and with other people that have UserPatch.



Thanks a lot for the information!
 dodageka
 
Posts: 32
Joined: Jan 29, 2018
 
 
Previous

Return to General AoE2HD Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Legend: Global moderators, News posters, Tournament moderators